Att uppleva farten och kraften från de tekniska underverk som F1-bilarna är, och stämningen när 70 000 entusiaster runt banan i Hungaroring hejar fram sina favoriter får adrenalinet hos vem som helst att pumpa. Och varför skulle inte du kunna vara en av dessa 70 000 åskådare?

Hur häftigt hade det inte varit att befinna dig på läktaren när Lewis Hamilton och Max Verstappen dundrar fram i 300 kilometer i timmen på sina titeljakter? Det är inte konstigt att Formel 1 fascinerar. Det är en extrem sport på många sätt och vis. Bland annat utsätts förarna för mer g-krafter än astronauter.

Passa på och avnjut Budapest

Upplevelsen med en Formel 1-resa slutar inte när sista bilen gått i mål. Särskilt inte i en så vacker och intressant stad som Budapest. För Ungerns huvudstad är en ofta förbisedd och underskattad pärla bland de mer berömda och besökta europeiska storstäderna. Budapest är inte bara en charmig och vacker stad utan även väldigt prisvärd för oss svenskar.

Lätt och smidigt att boka online

Det går att boka F1-resor online. Ta en titt hos GO Sport Travel för att ta dig närmare upplevelsen som inte liknar någonting annat, och som du aldrig kommer att glömma.