För dig som älskar motorfordon och racertävlingar kan England vara det perfekta resmålet. I Northampton finns den största banan för racing i England där racingentusiaster har fått uppleva många rekordlopp. Dela din passion med andra som älskar att uppleva snabba bilar och dramaturgin som byggs upp under tävlingarna.

Om du vill lägga till fler upplevelser har du London bara en timme från Northampton. Det är en världsmetropol med allt från kulturella sevärdheter som Big Ben, Madame Tussauds och British Museum. Därefter kan du ta en avslappnande promenad i Hyde Park och på kvällen njuta av högklassiga restauranger och cocktailbarer. Vill du slippa leta efter flyg, boende och upplevelser kan du låta en smart reseplanerare göra jobbet.

Få gratis hjälp med din drömresa

Om du vill komma hemifrån och börjar planera din resa kan det finnas en hel del trösklar som gör att du ger upp. Det har aldrig varit enklare att boka din drömresa. Du kan ta hjälp här och låta en digital robot i form av reseverktyg leta efter paket som kan passa dig.

När du lutar dig tillbaka i soffan och låter reseplaneraren göra jobbet är det kostnadsfritt och du kan välja mellan olika alternativ. Välj mellan olika flygbiljetter, boenden och häftiga upplevelser och börja se fram emot din drömresa.