Vem kommer inte ihåg dåtidens tält-festivaler då folk kom långväga till någon liten ort i Sverige eller Europa för att tälta på en lerig åker? Svårt att hålla sig fräsch i tält. Nuförtiden blir det allt vanligare med stadsfestivaler som du inte bor på utan kan gå hem på kvällen från. Men vissa festivaler är fortfarande av typen tält-festival. Exempelvis Sweden rock. Så köp hem det du behöver av diverse artiklar för att stay fresh.

Våtservetter

Diverse våtservetter med okänt kemiskt innehåll har visat sig bra för att i alla fall känna sig fräsch med. Det finns både för de nedre regionerna, som servetter vid måltider och som sminkborttagningsservetter. Alla med lika delar parfym och kemikalier för din fräschör! Om du ogillar denna typ av produkt så slå till med tvättlappar, toapapper och vatten. Deodorant och parfym och tandkräm är också uppskattade produkter på festivaler.

Dusch-möjligheter

En kan inte nog uppskatta möjligheterna till att duscha under festival-livet. Då löser sig liksom det andra. Om festivalen är en stadsfestival är det bara att gå till ditt hotell, air bnb eller hem och duscha för att komma tillbaka nästa dag. Då kan du inhandla diverse duschprodukter såsom reseschampo och duschcreme och så är du redo att åka på festival.